HCA transport

Transportfirma København

H.C. Andersens Transport ApS – din transportekspert i Hovedstaden 

Står du og mangler et transportfirma i København, så kan du roligt benytte H.C. Andersens Transport ApS. Hos H.C. Andersens Transport ApS er du sikret en professionel og fagligt stærk service, der gør, at du trygt kan overlade selv dine mest dyrebare ejendele hos os. Vi har masser af erfaring og ved, at kundens tilfredshed altid skal komme i første række. Derfor kan du være sikker på, at vi altid kan stå inde for sikkerheden af dine ejendele, ligesom vi garanterer, at vi overholder vores aftaler.

Få et uforpligtende tilbud med det samme 

Du kan altid henvende dig til os for at få et uforpligtende tilbud, eller hvis du har brug for rådgivning. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at svare på spørgsmål og yde assistance, hvor der er brug for det. Dette gælder for dig, der er privatkunde og som skal have flyttet en enkelt genstand, men det gælder også for dig, der er erhvervskunde og som er interesseret i større opgaver. Vi kan klare det hele, og vores tjenester kan bestilles enkeltvis eller som en samlet løsning.

For privatkunder kan vi klare følgende opgaver:

 • Enkeltgenstandstransport
 • Palletransport
 • Specialløsninger
 • Lagerhotel til opbevaring
 • Afsending og levering af møbler samt auktionsgenstande

For erhvervskunder kan vi klare følgende:

 • Enkeltgenstandstransport
 • Palletransport
 • Kurerservice
 • Specialløsninger
 • Nedpakning og udpakning
 • Lagerhotel til opbevaring
 • Fordelagtig samarbejdsaftale til løbende transportopgaver

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, så tilbyder vi altid fuld forsikring og tryghedsgaranti.

H.C. Andersens Transport ApS sørger for at din transport KBH bliver en god historie 

Hos H.C. Andersens Transport ApS tilbyder vi hurtig og effektiv transport i København. Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre at kunden er tilfreds. Hos os får du ikke bare en standardiseret løsning, for uanset om du er privat- eller erhvervskunde så tilrettelægger vi en løsning efter netop dine ønsker. Vi har kunden i fokus, og derfor leverer vi alle vores opgaver med en tilfredsgaranti. H.C. Andersens Transport ApS er dit lokale transportfirma i København, og vi går gerne linen ud for at sikre en god service for dig.

Mere end bare transport – vi kan også passe på dine ejendele 

H.C. Andersens Transport ApS har et lagerhotel i København, som du kan benytte dig af, hvis du har brug for det. Hvad end det er akut og kortvarigt eller planlagt og over længere tid, så er vores lagerhotel noget for dig. Vi har videoovervågning i døgndrift, alarmsikring og vores lager er sikret mod skadedyr. Alle disse tiltag er til for at sikre en sikker opbevaring, der forhindrer beskadigelse eller tyveri af dine ejendele.

Hvis du er interesseret i at læse mere om vores lagerhotel, så klik her. 

Mangler du et transportfirma København? Så ringer du selvfølgelig til H.C. Andersens Transport ApS 

Hos H.C. Andersens Transport ApS sidder vi hele tiden klar til at hjælpe og rådgive dig med din transport. Har du spørgsmål eller er du interesseret i at høre mere, så ring på tlf. 71 71 51 71 eller skriv en mail til kr@hc-a.dk, så vi kan snakke nærmere om, hvordan vi fremadrettet kan blive dit transportfirma København.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud