HCA transport

Transport Danmark

H.C. Andersens Transport ApS – Dit transportfirma Danmark

Vil du have sikker transport af dine ejendele? H.C. Andersens Transport ApS har mange års erfaring med transport, og du er derfor sikret en professionel håndtering af dine ting. Vores transportfirma bygger på faglig ekspertise og professionalisme – hos os er du i trygge hænder.

H.C. Andersens Transport ApS tilbyder mange forskellige transportmuligheder

H.C. Andersens Transport ApS er et af de mest pålidelige og ansvarsbevidste transportvirksomheder i Danmark. Vi er din garanti for en nem og sikker transport. Med transport i Danmark opnår du garanti for korrekt håndtering af dine ting uden fejl og mangler. Vi afhenter og leverer i hele landet, så dine ejendele når sikkert frem fra A til B. Dette gælder hvad enten du har brug for privattransport eller til erhvervstransport. Desuden tilbyder vi alle vores kunder:

  • Enkeltgodstransport
  • Palletransport
  • Specialløsninger
  • Kurerservice
  • Lagerhotel til opbevaring  

Vores service er landsdækkende og tilpasses altid dine ønsker og behov. Vi er fleksible med leveringen – også ved akutte situationer. Alle vores services er omfattet en fuld forsikring og en tryghedsgaranti.   

Kundeservice i topklasse

Som en hårdtarbejdende transportvirksomhed i Danmark forstår vi at levere tilfredshedsgaranti til alle vores kunder ud fra deres behov. Vi tilpasser os den enkelte kundes behov for transport, og vi kører gerne den ekstra mil for at sikre glade og tilfredse kunder.

Vores kunders tilfredshed er i centrum, og derfor er det vigtigt, at alle kunder er trygge ved vores kompetente medarbejdere. Hvad enten du kontakter os som privatkunde eller som erhvervskunde, vil vi skræddersy den løsning, der passer bedst til dig.

Brug for opbevaring?

Hos H.C. Andersens Transport ApS tilbyder vi også at opbevare dine ejendele. Med vores lagerhotel finder vi en løsning på, hvor mange kvadratmeter, du har behov for, og vores medarbejdere står til rådighed med vejledning om at fylde rummet på bedste vis. Alle vores rum i lagerhotellet er udstyret med videoovervågning og alarmsikring og sikret mod skadedyr for at forhindre beskadigelse eller tyveri.

Hvis du vil læse mere om vores lagerhotel tryk her.

H.C. Andersens Transport ApS – Vi gør din transport Danmark til en god historie

Hos H.C. Andersens Transport ApS tilbyder vi effektiv transport i hele Danmark. Vil du høre mere eller have et uforpligtende tilbud, eller har du spørgsmål vedrørende transport i Danmark, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 71 71 51 71 eller på mail kr@hc-a.dk. Vores kompetente og hjælpsomme medarbejdere står altid klar til at hjælpe.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud