HCA transport

Fragtservice

Lad H.C. Andersens Transport ApS gøre din fragtservice til en god historie

Hos H.C. Andersens Transport ApS er kundeservicen i centrum samtidig med, at vi tilbyder en konkurrencedygtig pris. Vores hjælpsomme og dygtige vognmænd sørger for, at du får den bedste oplevelse, når du har brug for fragtservice. Derfor møder vi dig altid med et venligt smil og behandler dine ting med stor respekt og omhu. Vi tilbyder alle former for transportservice, både nationalt og internationalt.

Fragtservice til både private og erhverv

Hos H.C Andersens Transport ApS tilbyder vi fragtservice til både private og erhverv. Vi har derfor mulighed for at tilbyde dig følgende ydelser:

  • Palletransport
  • Specialløsninger
  • Enkeltgenstandstransport
  • Lagerhotel
  • Afsending og levering af solgte ting
  • Transport af købte møbler (eksempelvis gennem diverse salgssteder)
  • Auktionsgenstande
  • Kurerservice
  • Nedpakning og udpakning

Du kan læse mere om vores afdeling for privat transport her

Her kan du læse mere om vores afdeling for erhvervstransport

God service på dine vilkår

Hos H.C. Andersens Transport ApS er vores dygtige vognmænd altid klar til at hjælpe dig – både dag og nat. Derudover kan vi også tilbyde komplette løsninger med både pakning og opbevaring på et af vores lagerhoteller. Betalingsmæssigt tilbyder vi dig at vælge mellem en fast pris eller en timepris, og skulle dine ting, mod al forventning, blive beskadiget eller mistet under transporten, dækker vores forsikring naturligvis. Vores store ekspertise inden for transportservice, kombineret med vores solide forsikringsdækning, er din garanti for en sikker og tryg fragtservice.

Hos H.C. Andersens Transport ApS tænker vi på miljøet

Vi er bevidste om vores sociale ansvar i forhold til miljøet. Derfor er alle vores biler miljøvenlige, ligesom de også er udstyret med miljørigtige dæk. Hos H.C. Andersens Transport ApS anvender vi altid genbrugspapir og genbrugspap, og vi tilstræber at printe så lidt som muligt. Derudover er alle vores biler miljøvenlige, ligesom de også er udstyret med miljørigtige dæk. Derudover har vi også en lang række mindre punkter, som vi fokuserer på i hverdagen: Vi anvender økologiske produkter, vi sorterer konsekvent alt vores affald, og vi er meget bevidste om at slukke for al strøm efter lukketid. Selvom det er små ændringer, tror vi på, at de stadig er vigtige ændringer for, at vi alle kan skabe flere gode historier i fremtiden.

Lad H.C. Andersens Transport ApS hjælpe med din transportservice

Vi tilbyder effektiv fragtservice- uanset om du er en privatperson eller har brug for transportservice i erhvervsøjemed. Hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil have et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på tlf. 71 71 51 71. Du har også mulighed for at kontakte os på mail kr@hc-a.dk, hvorefter vores kompetente og hjælpsomme medarbejdere vil vende tilbage hurtigst muligt.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud