HCA transport

Kurertransport

Når du står og mangler kurertransport her og nu, så har du altid H.C. Andersens Transport ApS lige ved hånden. Vi finder øjeblikkeligt en vogn, der passer til din opgave.

Vi tilbyder kurertransport til levering af alt fra dokumenter/breve, pakker og palle- og stykgods. Vores fleksible vognpark og dygtige vognmænd sørger for, at vi sammen finder en fornuftig samarbejdsgang.

Vi er i stand til at varetage en efterspørgsel på kurertransport med kort varsel. Så kontakt os her, hvis du har brug for kurer transport. 

Det vigtigste er overholdelse af leveringstiden og en sikker levering

Vi har stor erfaring med kurertransport af hasteleveringer. Det er vores fornemmeste opgave at få leveringen frem til destinationen til tiden uden at beskadige din forsendelse.

Vi anvender navigationssystemer i alle vores biler, så vi nemt finder den hurtigste rute – uanset hvor forsendelsen skal leveres og vi udvikler løbende vores systemer i takt med vores kunders krav. På den måde kan vi tilbyde dig den allerbedste kurer service.

Vores kurerservice indebærer følgende:

  • Sikker transport – værdigods
  • Konkurrencedygtige priser
  • Dør-til-dør
  • Opdateringer fra start til slut på din levering
  • Book 24 timer i døgnet alle årets dage
  • Tryghedsgaranti
  • Lagerhotel
  • Specialløsninger
  • Full service – ned- og udpakning

H.C. Andersens Transport ApS er et sikkert valg, når du har brug for kurerforsendelse. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på 71 71 51 71 eller kr@hc-a.dk. Det er uanset om det drejer sig om en enkelt kurertjeneste eller du er på udkig efter en samarbejdsaftale med et kurerfirma.

Hvad koster kurertransport?

H.C. Andersens Transport ApS er klar til af talte en fast pris på din kurertransport.

Gennem en indledende samtale afdækker vi, hvilken opgave der er tale om. Er det en hastesag, hvad skal leveres, hvor lang er turen etc. Vi er af den overbevisning, at du ikke skal betale for mere, end hvad vi bruger af tid på opgaven. Derfor kan du være sikker på, at du hos os får konkurrencedygtige priser.

Dør-til-dør levering – Vi kommer og afhenter hos jer og leverer til den ønskede destination

H.C. Andersens Transport ApS er fleksible og effektive – uden at vi går på kompromis med vores velkendte service. Det eneste du skal gøre er, at kontakte os på 71 71 51 71 eller kr@hc-a.dk. Vi gør din kurertransport til en god historie.

Hos os er ”At transportere er at leve” og vi glæder os til, at gøre din kurertransport til en god historie.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud