HCA transport

Job som vognmand

Et job som vognmand byder på en meget alsidig hverdag, hvor der arbejdes hårdt rent fysisk, men man møder også en masse forskellige mennesker. Det kan være alt lige fra en stor erhvervskunde til den lille familie, der skal have transporteret deres ting. Derfor er det vigtigt at være serviceminded og kunne lide at snakke med folk, som man kommer ud til.

En god vognmand kan sætte sig ind i kundens situation og ønsker, og han formår at fremstå professionel selv i udfordrende situationer. Dette gælder uanset om det er en stor eller mindre service, der skal foretages.

Hvad indebærer et job som vognmand?

Et job som vognmand indebærer planlægning og kræver, at man kan bevare overblikket. En god vognmand fungerer som transport-konsulent og kan rådgive og vejlede kunden forud for arbejdsopgaven. Man skal snakke med kunden om der er nogle ting, som kunden selv skal stå for, hvad skal vognmanden klare osv.

Jobbets indhold

Et job som vognmand har også andre afskygninger og det er derfor vigtigt at kunne sætte sig ind i kundens ønsker. Hos. H.C. Andersens Transport ApS sælger vi skræddersyede løsninger til både private og erhverv, så et job som vognmand hos os er aldrig kedeligt!

Hos H.C. Andersens Transport ApS går vi op i at vores medarbejdere er glade for deres job og trives. Derfor har vi en god indbyrdes omgangstone, og vi sætter aldrig nogle nye medarbejdere på et job, som de ikke er klar til endnu eller føler sig usikre i. Vi har de rette redskaber, der giver vores vognmænd de nødvendige midler til at beskytte deres ryg ved tunge løft og lignende, og dermed undgår vi unødige skader, mens vi er på arbejde. Vi går op i vores medarbejderes ve og vel, når de er på job som vognmænd.

Kunne du tænke dig at blive vognmand?

Hvis du synes, at jobbet som vognmand lyder spændende efter at have læst ovenstående, så tøv endelig ikke med at kontakte os! Vi er altid på udkig efter nye, dygtige og engagerede medarbejdere. Du kan kontakte os på tlf. 71 71 51 71 eller på mailen kr@hc-a.dk.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud