HCA transport

Specialtransport

Lad H.C. Andersens Transport ApS stå for din specialtransport

Har du som privatkunde eller som erhverv brug for specialtransport, så er H.C. Andersens Transport ApS det rette firma. Vi er specialiserede i at fragte alt større gods, så uanset hvad du skal have fragtet, så kan vi hjælpe.

Vi sørger for at specialtransporten er i orden

Hos H.C. Andersens Transport ApS kan vi hjælpe med alle former for transport inden for specialtransport såsom farligt, tungt eller bredt gods, der ikke kan transporteres almindeligt. Vores kompetente medarbejdere finder altid en løsning for det pågældende gods, og vi lever naturligvis op til alle lovkrav. Vi sørger for at indhente alle nødvendige tilladelser og godkendelser til din specialtransport. Vi tilbyder også at være behjælpelige med maskintransport med kran og blokvognstransport. Vi stiller desuden ledsagerbiler til rådighed for alle specialtransporter, der kræver det.  

H.C. Andersens Transport ApS tilbyder derudover alle vores kunder:

  • Fuld forsikring
  • Tryghedsgaranti
  • Lagerhotel
  • Palletransport
  • Enkeltgenstandstransport
  • Specialløsninger

Hvis du vil læse mere om godstransport tryk her.

Hos H.C. Andersens Transport ApS har vi kompetente og veluddannede medarbejdere

H.C. Andersens Transport ApS ambition er at kunne levere den bedst mulige transport til vores kunder. Derfor er alle vores chauffører uddannet til specialtransporter. Vores lastbiler og andre køretøjer er alle i perfekt stand for at sikre, at godset bliver fragtet på den sikreste måde. Vores medarbejdere er faglært i, hvordan man sikrer lasten og transporterer godset efter alle love og regler for specialgods. Vores udstyr gør os i stand til at løse selv de mest komplicerede opgaver. Vi har et bredt udvalg af udstyr, som vores medarbejdere er rutinerede og kompetente til at betjene. Så vi er din garanti for den bedste specialtransport.

Hos os er der fokus på kvalitet

Hos H.C. Andersens Transport ApS har vi fokus på kvaliteten. Vi er i dialog med kunden ned til mindste detalje, så vi altid kan sikre vores kunder fuld tilfredshed. Tryghed er for os det vigtigste, og vi overlader derfor intet til tilfældighederne. H.C. Andersens Transport ApS er din specialtransport Jylland, din specialtransport Sjælland og vi dækker selvfølgelig også øerne.

Vælg H.C. Andersens Transport ApS for den bedste specialtransport

H.C. Andersens Transport ApS er din specialtransport i hele Danmark. Vi råder over et bredt udvalg af maskiner og køretøjer, der sikrer dit gods den bedste specialtransport. Vi garanterer en hurtig, effektiv og professionel transport af dit specialgods, så kontakt H.C. Andersens Transport ApS på tlf. 71 71 51 71 eller på mail kr@hc-a.dk, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på specialtransport af dit gods. 

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud