HCA transport

Logistik

Lad H.C. Andersens Transport ApS stå for din transport og logistik

H.C. Andersens Transport ApS har været i branchen i mange år og vi ved, hvad vi gør. Vi er specialiserede til at optimere og effektivisere transport og logistik til forskellige industrier. Lad os stå for transporten og logistikken i din virksomhed, så du kan fokusere på vigtigere ting. Vi sørger selvfølgelig for, at din forsendelse kommer frem sikkert og forsvarligt til tiden, og til en fornuftig pris.

Transport, logistik og lagerhotel

H.C. Andersens Transport ApS er et logistikfirma med særligt udvalgte ansatte, der udfører hver opgave til kundens fulde tilfredshed. Vi går op i god service og kvalitet og ved at vores kunder har forskellige behov. Derfor tilbyder vi individuelle logistiske løsninger til din virksomhed, der er målrettet dine ønsker og behov, hvad end det er for en enkelt gang eller er en fast aftale. Nedenfor kan du se, hvad vi kan tilbyde inden for logistik:

  • Fuld forsikring
  • Tryghedsgaranti
  • Samarbejdsaftaler
  • Palletransport
  • Enkeltgenstandstransport
  • Kurerservice
  • Nedpakning og udpakning (full service)
  • Specialløsninger
  • Lagerhotel

Hvis du vælger os, så står vi for al koordinering af afhentning, håndtering og distribution af dine varer. Vi varetager alle former for erhvervstransport uanset størrelsen og sørger altid for at overholde vores aftaler. Ligeledes kan vi opbevare dine varer i et af vores lagerhoteller i København eller Odense – både kort- og langtidsopbevaring. Lagerhotellerne er begge videoovervågede og alarm – og skadedyrssikrede, så dine varer hverken bliver beskadiget eller stjålet, mens de er i vores varetægt.

Læs mere om vores lagerhoteller her.

H.C. Andersens Transport ApS er det sikre valg

H.C. Andersens Transport ApS har mange års erfaring inden for transport og logistik branchen, og vi kender vores kunders behov godt. Derfor tilbyder vi den fulde pakkeløsning inden for logistik med både transport og opbevaring. Vi ved desuden, hvor vigtigt det er for vores kunder, at de kan stole på, at deres varer er i trygge hænder, så udover fuld forsikring, har vi kun yderst kompetente og nøje udvalgte ansatte, der ved, hvad de foretager sig. Vi sætter en ære i at yde god service af høj kvalitet, hvor vi altid er effektive og fleksible.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på logistik

Vil du gerne fokusere på vigtigere ting en transport og logistik, så lad os hos H.C. Andersens Transport ApS tage os af det. Du kan kontakte os på tlf. 71 71 51 71 eller skrive på kr@hc-a.dk for et uforpligtende tilbud på logistik transport.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud