HCA transport

Godstransport

Lad H.C. Andersens Transport ApS stå for din godstransport

Hos H.C. Andersens Transport ApS ved vi, hvor vigtigt det er med den rette håndtering og distribuering af dit gods. Uanset, hvad for noget gods du skal have transporteret, kan vores kompetente og punktlige vognmænd hjælpe dig. 

Vi flytter ikke bare gods fra A til B – vi er din garanti for sikker og forsvarlig godstransport med lastbil

Hos os er du sikret gods transport med fokus på effektivitet, faglig ekspertise og god service. Vi lytter til dine ønsker og behov og kan altid tilbyde fleksibilitet i forhold til afhentning og aflevering af dit gods. Vi kan desuden tilbyde alle former for godstransport i hele landet, også selvom det er svært eller farligt gods transport. Nedenfor kan du se et overblik over de godsopgaver, vi kan hjælpe med at løse:

  • Transport af stykgods
  • Transport af partigods
  • Transport af fuldt vognlæs

Det betyder ikke noget om du sender dit gods enkeltvis, i større partier eller hele vognlæs, vi sørger altid for, at det kommer sikkert og forsvarligt frem til det aftalte sted på det aftalte tidspunkt. Dette gælder også for sværgodstransport og farlig gods transport.

H.C. Andersens Transport ApS er din ideelle samarbejdspartner med komplette løsninger til godstransport

H.C. Andersens Transport ApS har mange års erfaring inden for transportbranchen, og vi kan med garanti også hjælpe dig med din opgave. Vi tilbyder forskellige services, der kan skræddersyes til netop dine ønsker og behov, så du på den måde kan få en komplet løsning. Dette gælder både, hvis det blot er én gang, du har brug for vores hjælp, eller hvis du ønsker en fast samarbejdsaftale med os. Herunder får du et overblik over nogle af vores services:

  • Kurerservice
  • Enkeltgenstandstransport
  • Palletransport
  • Specialløsninger
  • Nedpakning og udpakning (full service)
  • Lagerhotel

Uanset hvilke services eller komplette løsninger du har brug for, så sørger vi altid for tryghedsgaranti og fuld forsikring.

Har du også brug for opbevaring, så kan du læse nærmere om vores lagerhotel her.

Vil du høre nærmere eller have et uforpligtende tilbud på godstranport?

H.C. Andersens Transport ApS står altid klar med kompetente og effektive vognmænd, hvis du har en transportopgave, vi skal hjælpe dig med at løse. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 71 71 51. 71 eller på vores mail kr@hc-a.dk, hvis du har brug for rådgivning eller vil have et uforpligtende tilbud på godstransport.

Indhent tilbud
Få et gratis og uforpligtende tilbud